Training en locatie

FCC Limburg Zuid beschikt over gediplomeerde BMX trainers die normaal op dinsdag- en donderdagavond in 2 blokken tussen 18:30 uur en 21:00 uur de training verzorgen.

Je vind onze BMX baan op:
Sportpark Strijthagen
Hofstraat 5
6372 XC Landgraaf

Klik voor onze locatie via Google maps

Rijd een rondje mee over onze baan
 


 

Onze trainingstijden

  • De training van blok 1 is gericht op de startende en recreatieve rijders. Deze training vindt plaats dinsdag- en donderdagavond tussen 18.30 en 20.00 uur.
  • De training van blok 2 is voor onze wedstrijdrijders. Deze vindt plaatst op dinsdagavond en donderdagavond tussen 19.30 en 21.00 uur. 

Heb je nog nooit op een BMX gereden en wil je een keer komen proberen dan kan dat door eerst even contact met ons secretariaat op te nemen. De sport is niet geheel zonder gevaar, vandaar dat een goede helm, handschoenen, speciale kleding en bescherming noodzakelijk zijn. Wil je een keer komen proberen dan hebben wij een helm, handschoen, een protector en een fiets voor jou te leen. Waar je zelf aan moet denken is een lange (spijker)broek, schoenen met vlakke zolen en een shirt of trui met lange mouwen.

Ps. Tijdens de winterperiode (november, december en januari) kunnen de tijden verschillen. Vraag via deze link Actuele trainingstijden om de actuele trainingstijden.

Ben je lid van een andere BMX vereniging wil je een keer met ons mee komen trainen dan kan dat door ook eerst even contact met ons secretariaat op te nemen. Klik voor contact informatie